Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008

ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ::καταστερεφει το περιβαλλον η δεη

Ο Σπύρος Τσιριγώτης καταγγέλλει τη ΔΕΗ για καταστροφή του Περιβάλλοντος προκειμένου να κατασκευάσει το Φωτοβολταϊκό Πάρκο και εγκαλεί τη δημοτική αρχή

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βραβεία στα "λαμόγια" της ΔΕΗ...
.
Του Α. Αποστόλου
.
Δημοσίευμα από το paron:
Ιδού οι «νταβατζήδες», κύριε πρωθυπουργέ. Ένας δικός σας, ο Γιάννης Παλαιοκρασσάς, τους «δίνει» με ονόματα και διευθύνσεις Στημένοι είναι όλοι οι διαγωνισμοί που γίνονται στη ΔΕΗ! Και κατευθύνουν τα αποτελέσματα προς τον επιθυμητό ανάδοχο, αφού προηγουμένως έχουν αποκλεισθεί μεγάλοι οίκοι του εξωτερικού και οι προδιαγραφές αποκλείουν τους ανεπιθύμητους
ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΕΤΚΑ:
Λ. Γεωργούλης βοηθός δ/ντής ΔΜΚΘ Η κόρη του Λώρα Γεωργούλη είναι προϊσταμένη Ελέγχου της ΜΕΤΚΑ από το 2004.
Λ. Λαμπρόπουλος υπεύθυνος Έργων Β. Ελλάδος Νονός παιδιών του κ. Πάλλα γενικού δ/ντή ΜΕΤΚΑ
Χρ. Αργυριάδης υπεύθυνος Έργων Ν. Ελλάδος. Ο κ. Πάλλας είναι νονός της κόρης του.
Χρ. Μαυρογόνατος τομεάρχης ΔΜΚΘ. Η κόρη του Μαρία Μαυρογόνατου είναι υπάλληλος της ΜΕΤΚΑ από το 2004.
Ελ. Μπονατάκη μηχανικός ΔΜΚΘ, βοηθός κ. Γεωργούλη. Η αδελφή της Ευαγγελία Μπονατάκη είναι υπάλληλος της ΜΕΤΚΑ από τις αρχές 2004.
Γ. Μπαλάσης τομεάρχης ΔΕΘ ΑΗΣ Μεγ/πολης. Ο γιος του Αγγελής είναι υπάλληλος της ΜΕΤΚΑ από το 2005.
Καλ. Παπαπαναγιώτου τομεάρχης ΔΜΚΘ. Η κόρη της Ελ. Μπουτοπούλου είναι υπάλληλος της ΜΕΤΚΑ από τέλος 2004.
Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η προαγωγή του διευθυντή της ΔΜΚΘ κ. Α. Μιζάν, που κατά την τεκμηριωμένη άποψή μου ευθύνεται για όλες σχεδόν τις υποθέσεις οι οποίες έχουν οδηγηθεί στην ελληνική ή την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη, σε γενικό διευθυντή, με πραξικοπηματική συνεδρίαση του Δ.Σ. παρά τη δηλωμένη αντίθεσή μου.

Ανώνυμος είπε...

Το "ξεβράκωμα" έγινε στην ημερίδα που οργανώθηκε για να "περάσει" στην τοπική κοινωνία η επιλογή της ΔΕΗ και της θυγατέρας της ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ, δηλ η κατασκευή του Φ/Β πάρκου. Ο δήμαρχος μίλησε για κάποιο φράγμα στην κομπόνα που θα κάνει "ανάπτυξη" αλλά για την ταμπακιέρα έκανε τουμπέκα. Ο αντιδήμαρχος του στο πανελ προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε να φιμώσει τους ομιλητές. Οι υπόλοιποι της παρέας του δημάρχου (γαλάζιοι) την έκαναν με ελαφρα πηδηματακια. Β΄΄εβαια είδα και κατι προην επαναστατες παρεμβατικούς να λένε "άρες μάρες κουκουνάρες" και κατι άλλους εμπορους να κάνουν τεμενάδες.
Ο Τσιριγώτης είπε το τραγούδι του για λόγους αντιπολιτευτικούς προφανώς γιατι τον ξέρουμε κι αυτλόν από παλιά. Έτσι Η ΔΕΗ ΑΝΑΝΑΩΣΙΜΕΣ υπερήφανη προχωράει στην εκτέλεση του έργου της και της περιοχής.
Κι εμείς οι απλοί πολίτες μαστουρωμένοι απο την κάπνα των τσιμινιέρων σε νιρβάνα περιμένουμε να φυσίξει να φύγει το νέφος.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑ?
ΜΑΛΟΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ.ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ.ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΑΝΩ ΚΑΡΥΕΣ,ΤΟ ΨΑΘΙ,ΤΟ ΟΠΕΣΤΙΟ,ΤΑ ΜΑΥΡΙΑ,ΤΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ,ΤΟ ΙΣΩΜΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΛΗΓΕΙ.
ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΩΚΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΣΟΥΝ?ΙΣΩΣ ΕΑΝ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΝΙ ΤΗΣ ΤΕΦΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΙΩΣΗ.ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ.ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΘΩΚΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΜΟΤΟ-ΚΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

oreo blog

Ανώνυμος είπε...

mas rimaksane

Ανώνυμος είπε...

Που είναι οι νέοι της Μεγαλόπολης ΟΕΟ;;;;

Φιλικά Κώστας

neromylos-nikola.gr

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ BLOCK ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ Φ/Β ΤΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ Η ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΙΤΑΖΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ,,,, οσο για το εαν εχουν συνφερωντα ???