Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2007

Δυο συνεδριάσεις του Δ.Σ. Μεγαλόπολης - 18/12/07

Δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης έχουν προγραμματιστεί για αυτή την εβδομάδα. Η πρώτη έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 7.00 το απόγευμα προκειμένου να συζητηθεί η κατασκευή ΧΔΒΑ από τη ΔΕΗ στο παλιό ορυχείο της Θωκνίας και η κατασκευή φωτοβολταικού πάρκου από τη ΔΕΗ στην παλιά απόθεση Θ1 στο οικολογικό πάρκο Ψαθί. Η δεύτερη συνεδρίαση που περιλαμβάνει δέκα θέματα στην ημερήσια διάταξη, μεταξύ αυτών και την συζήτηση για την κατάρτιση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου για το 2008 έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσες συνεδρίασης και να κάνουν Αργά τα ζα έχει περάσει ένας χρόνος και ακόμα έργο δεν είδαμε στα μεγάλα λόγια πάντως πάμε καλά.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τι περίμενες ρε μεγάλε τα οικονομικά ήταν χάλια κάτι οι φωτιές κάτι οι πλημμύρες κάτι οι εξελίξεις στη ΔΕΗ κάνε λίγο υπομονή κάτι καλό πάει να γίνει αλλά χρειάζεται χρόνος

Ανώνυμος είπε...

Αν χρειάζονταν τόσες συνεδρίασης για να δούμε αυτό το κιτς στολισμό στη πόλη μας, είπαμε καινούργια δημοτική αρχή νέα κουλτούρα τι να πεις πάντως από στολισμό σκίσαμε…..καλή χρονιά σε όλες και όλους τους πολίτες αυτής της επαρχίας

Ανώνυμος είπε...

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο ο στολισμός της πόλης δεν εξαρτάται από τη Δημοτική Αρχή. Τα μαγαζιά και τα σπίτια των Μεγαλοπολιτών τα είδατε? Γιατί αυτός είναι ο ρόλος του κιτς.