Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

Αναδυκνείονται τα παλαιοντολογικά ευρήματα της Μεγαλόπολης !!!!!!

Η ορθολογική και μουσειακή ανάδειξη των παλαιοντολογικών ευρημάτων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Μεγαλόπολης και η γεωτουριστική τους σημασία είναι το θέμα της εκδήλωσης που θα διοργανώσει την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας η εταιρία Αρκαδικών Γραμμάτων και τεχνών.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως να μας λέγατε και που βρίσκονται αυτά τα ευρήματα?

Ανώνυμος είπε...

Κάντε υπομονή σε λίγο θα !!!!!!!!!! αρχίσει να λειτουργεί το μουσείο της πόλης άλλωστε αυτά μας λένε οι τοπικοί άρχοντες εδώ και χρόνια και θα μπορέσουμε να δούμε και εμείς αυτούς τους θησαυρούς από κοντά

Ανώνυμος είπε...

Μα βέβαια...έχετε δίκιο σαν το μουσείο που φτιάχνετε...στο παλιό γηροκομείο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΒΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ.ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ? ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΔΡΟΦΟΡΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΛΥΝΕΙ Η ΔΕΗ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ?ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΟ ΠΑΛΙΟ Θ1 ΣΤΟ ΑΝΘΟΧΩΡΙ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΘΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ? ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΨΙΛΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙΝΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ?ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!




/