Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2007

Παρεμβατική κίνηση Μεγαλοπολιτών

Ευτυχώς φίλοι μου που υπάρχει και η παρεμβατική κίνηση μεγαλοπολιτών.Αν δεν ήταν αυτοί να βάζουν τα πανό στους δρόμους πώς θα σωζόταν η πόλη μας? Μάλλον είστε πολλοί αχάριστοι που δεν αναγνωρίζεται το τόσο σημαντικό έργο τους!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΗ.ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ. ΙΣΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ ΟΛΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΣΜΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ,{ΧΑΒΔΑ-ΗΛΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ-ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΩΝ-ΒΙΠΕ- ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΧΛΩΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΑΣ Κ.Λ.Π} ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΙΟ ΚΡΙΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΙΒΑΛΩΝ ΧΩΡΟ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΩΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ Η ΜΕΤΑΛΙΓΝΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μια από τα ίδια είναι όλες αυτές οι οργανώσεις είναι πόρτα για τον κρατική ασυλία μην τσιμπάτε στα μεγάλα τους λόγια μόνο πράξεις

Ανώνυμος είπε...

πολλά μακαρόνια φάγανε απο τα των πυροπλήκτων. τωρα πρέπει να χωνέψουν,

Ανώνυμος είπε...

Ποια παρεμβατική ρε παιδιά αν ήταν όλες οι οργανώσεις που δείχνουν ευαισθησία σε θέματα για το περιβάλλον και τοπικών κοινωνιών όπως αυτή άστε να πάνε …………..

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν βλέπετε τι προσφέρει η οργάνωση αυτή. Τη ροκ συναυλία που είχαν παραμονές πρωτοχρονιάς την ξεχάσατε ήδη?

Ανώνυμος είπε...

Παρεμβατική που…………….ίσως παραβαίνω παραβλέπω παραβαραίνω αλλά το πιο σωστό παραβγαίνω θα ήταν όλα τα λεφτά

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε δεν σε γνωρίζω. Σου ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι μέλος της παρεμβατικής. Όμως έχω την άποψη ότι δεν μπορείς πίσω από την ανωνυμία να κρίνεις έστω και με σκωπτικό τρόπο ανθρώπους που
(στην πλειοψηφία τους τουλάχιστον δεν έχουν κάτι προσωπικό να κερδίσουν) εκτίθενται επώνυμα και έχουν κάποιες ανησυχίες. Aυτοί τουλάχιστον κάτι προσπαθούν, έστω και με λάθος τρόπο. Εμείς όμως οι υπόλοιποι? (εξού, και η ανωνυμία μας)